Sport

Dimensiunea corzii de sărit

Dimensiunea corzii de sărit

Nu sunteți siguri ce dimensiune a corzii de sărit este potrivită pentru dvs.? Nici o problema. Suntem aici pentru a vă oferi câteva îndrumări cu privire la modul de dimensionare corectă a corzii de sărit, astfel încât să obțineți cea mai bună experiență de antrenament posibilă.

*VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: Aceste date sunt revizuite periodic și ajustate în consecință. Potrivirea poate varia în funcție de formă, utilizarea corzilor și experiență.*

O coarda prea lungă va fi mai puțin aerodinamică și va crea mai multe încurcături și probleme. Dacă auzi coarda lovind mult pământul, probabil că este prea lung. În același timp, nu doriți să fie prea scurtă sau veți fi ghemuiți ca un bătrân care încearcă să sară la coardă.

  • Pentru a găsi lungimea corzii corecte pentru dvs., călcați pe mijlocul coardei cu un picior, apoi trageți ambele mânere în sus de-a lungul corpului, astfel încât coarda să fie dreaptă și încordată.
  • Pentru începători, mânerele ar trebui să ajungă până la umăr.
    Dacă devii mai avansat cu săriturile, poți scurta coarda astfel încât să ajungă la subraț sau chiar la piept.

Scurtarea coardei poate spori beneficiile pe care le obțineți din sărituri. Când folosiți o coardă mai scurtă, aveți mai puțin spațiu pentru erori și sunteți forțați să vă mișcați mâinile și picioarele mai repede, ceea ce crește dramatic viteza de rotație. Acest proces crește conștientizarea întregului corp, vă ajută să dezvoltați reflexe fulgerătoare și vă îmbunătățește timpul de reacție.

Vezi produsul BA Siver

Coarda este realizată din fire de oțel acoperite cu material siliconic puternic, ceea ce face ca utilizarea ei să fie durabilă chiar și după antrenamente îndelungate. VEZI PRODUS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.